Владо Ђајић изабран за предсједника ГО СНСД-а Бањалука

Срна
Владо Ђајић изабран за предсједника ГО СНСД-а Бањалука

БАЊАЛУКА - Владо Ђајић изабран је данас за предсједника Градског одбора СНСД-а Бањалука, а за потпредсједнике Жељка Цвијановић и Срђан Амиџић.

Ђајић је послије изборне конференције рекао да је једногласно изабран за руководиоца бањалучког Градског одбора СНСД-а и да је позицију прихватио из патриотских разлога.

“СНСД није интересна група као поједине партије, то је државотворна партија. Наш циљ јесте да уредимо Бањалуку. Град Бањалука и његово становништво је изгубило годину дана и ми смо ријешени да то поправимо. Истовремено не дамо Републику Српску и њене институције. Желимо да се у Републици Српској живи боље него у многим државама у региону”, истакао је Ђајић на конференцији за новинаре.

Лидер СНСД-а Милорад Додик честитао је градској организацији странке за период консолидације и Ђајићу за избор.

“Пред нама стоје даљи послови. Чинимо све да наша организација буде дјелотворна на терену. Ми нисмо никаква револуционарна политичка партија, ми смо државотворна и народна политичка партија. СНСД дуго траје и мора да нађе нову снагу, одраз и израз и да на тај начин придобије пажњу. Желим да прогласим успјех у градској организацији јер смо извршили консолидацију”, нагласио је Додик.

Додик је рекао да је бањалучка организација СНСД-а данас јача него икад и да има 250 предсједника мјесних одбора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана