Станивуковић: Вјерујемо да ће Српска опен опет бити у Бањалуци

Ј. К.
Станивуковић: Вјерујемо да ће Српска опен опет бити у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Спортски комплекс код парка “Младен Стојановић” грађен је по етапама, што није необично за објекте овог типа. Можемо рећи да смо добили квалитетну цјелину, на којој ћемо и даље радити.

Рекао је то јуче градоначелник Драшко Станивуковић током актуелног часа сједнице Скупштине града. Током љета, како је најавио, у комплексу ће бити организовано неколико турнира, у кошарци и малом фудбалу, док има и заинтересованих из пословног свијета да ту имају своје активности.

- Град размишља да на новом тргу око тог комплекса организује веће догађаје, попут дочека новогодишњих празника. Наравно да је потребно да се грађани навикну, да тај амбијент оживимо - поручио је Станивуковић. Истиче да се настављају радови на комплексу и да друга етапа значи кров.

- Могуће је да ћемо имати и донацију из фондова. Процијењена вриједност затвореног крова је од милион до милион и по КМ, а отвореног крова између три и пет милиона. Разматрамо опције, бавимо се активно и тражимо начин како ту причу да завршимо до краја. Имамо вјеру да ће то бити најбоље и да ће Српска опен опет бити у Бањалуци. Вјерујем да смо донијели исправну одлуку о овом спортском комплексу, јер овакав садржај је потребан Бањалуци - рекао је градоначелник.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана