"Vivia Run&More Weekend" Експлозија спорта, забаве и боја

GS
"Vivia Run&More Weekend" Експлозија спорта, забаве и боја

Бањалука се спрема за велику експлозију спорта, забаве и боја!

“Vivia Run&More Weekend”  шести пут окупља елитне тркаче и рекреативаце са свих страна свијета, али и оне који никада нису потрчали.

Јединствен фестивалски концепт гарантује адреналинску авантуру свима. Уз централни M:tel RMC Бањалука полумаратон, 14. маја трчимо Imlek RMC 10k и G-Drive 5k Team Run. Урнебесна Nektar Color Fun Run и концерт легендарне „Бомбај штампе“ на програму су дан раније (13. маја).

Школарци и предшколци на стази су 12. маја, у оквиру u Intersport School Run и Tropic Bambini Maratona.

Зашто М:тел РМЦ Бањалука полумаратон?

Узбудљива и брза стаза. Sertifikat AIMSA-a.  Терен без успона, богат зеленилом и посљедично заштићен од сунца. Услови идеални за почетничке километре, али и за више циљеве. Бањалука биљежи рекордни разултат у БиХ – 1:02:31 (Паул Тионгик из Кеније). Јединствен је и наградни фонд. Најбржих десет тркачица и исто толико тркача, уз медаље направљене у облику магнет – отварача за флашу, на циљу добија новчане награде. На старту сваки полумаратонац осваја котизацију за Nektar Color Fun Run, улазницу за концерт, NIKE мајицу и поклоне спонзора. Дуж стазе су окрепне станице, десетине волонтера, познати бендови, ди-џејеви, трубачи… и љубазни Бањалучани који масовним изласком на улице традиционално показују приврженост фестивалу.

Nektar Color Fun Run  – јединствена у Европи!
Најшаренија, најмасовнија и најбучнија трка на Старом континенту привлачи посебну пажњу такмичара и навијача са свих страна свијета.

Бањалучани и њихови гости, различитих профила и генерација, трче два километра посипајући се органским бојама, уз поздравне децибеле са музичких пунктова. Идеална прилика за послодавце који желе релаксирати односе унутар својих бизнис тимова. Бањалука одзвања смијехом, плесом, другарством, поклонима…

Славимо сваки успјешно обојен педаљ града. Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите!

Школарци на старту, здраве навике циљ!
Intersport School Run обухвата такмичења основаца и средњошколаца на 700 метара у различитим категоријама – за лични, одјељенски и школски резултат. Котизација је бесплатна, а поклони спремни. Биће награђен сваки освојени километар здравља – посебно дизајнираним медаљама, музиком, смијехом, новим познанствима и свим бојама забаве у оквиру Nektar Color Fun Run.

Најмасовнији маратон, сви побједници!
Tropic Bambini Maraton осмишљен је како би све генерације осјетиле узбуђење уличних трка и такмичарски дух, кретање на старту и пролазак кроз циљ. Учесници су дјеца узраста до 7 година, уз симболичну цијену котизације. Трче у друштву родитеља, старатеља или волонтера.

С поносом наглашавамо да већ шест година успјешно промовишемо спорт и здраве навике међу генерацијама које долазе.

Више од трке –“Banjaluka expirience weekend”
Бањалука није само град феноменалних стаза, већ и ноћног провода, лијепих жена, љубазних домаћина, чистих паркова, прихватљивих цијена удобног смјештаја, укусне домаће кухиње, концерата на Кастелу и свјетски познатог рафтинга кањоном Врбаса.

Ова адреналинска авантура идеална је за тимове који желе упознати раскошни колорит флоре и фауне, јединствене пећинске украсе, али и пјенушаве слапове и букове, који доживљај претачу од идиличног мира до врхунског узбуђења.

Издвајамо и гурманско вече у „Крајишкој кући“, обилазак Музеја „Бањалучке пиваре“ која ове године обиљежава 150 година постојања и рада. Упознајте и највећу и најстарију тврђаву у равници на простору БиХ.

“Banjaluka expirience weekend” пакет чека најбрже на путу до пријаве и садржи:

– Котизација за полумаратон;

– Котизација за цолор трку;

– Рафтинг и превоз до кањона, ручак у чувеној Пастирској кући и гурманско вече у Крајишкој кући;

– Улазница за концерт Бомбај штампе.

Пожурите, број котизација је ограничен!

„За љепше боје дјетињства – Подржи Плави телефон!“
Run and More Community наставља да његује филантропски карактер трка. Учесници су ове године добили привилегију да продају своје километре и новац донирају за рад хуманитарног телефона доступног 24 сата жртвама свих облика насиља, а посебно дјеци и младима.

Позвали смо и пословне партнере и пријатеље да буду дио кампање „За љепше боје дјетињства – Подржи Плави телефон!“

Успјех воли да га примијете!

“Vivia Run&More Weekend”  подржали с предсједник Републике Српске, Министарство породице, омладине и спорта РС, Министарство просвјете и културе РС, Град Бањалука, компанија М:тел, Имлек,G-Drive, NIKE, Sport Time Balkans, Нектар, Интерспорт, Tropic/Мој Маркет, MyBook, Metromedia Group и Олимпијски комитет БиХ.

Генерални медијски покровитељ је Радио-телевизија Републике Српске, а медијски партнери БХРТ, АТВ, Н1, К3, ЕЛТА ТВ, Дневни аваз, Независне новине, Глас Српске, Српскаинфо, Бука, Бањалука.нет, БЛинк, Лола, Дневни лист, 24СЕДАМ, Радио М, Hard Rock радио, Уно радио, Контакт радио, А радио, НЕС радио, Моје трчање и Трчање РС.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана