Вишковић: Бањалука савремен и европски оријентисан град

Срна
Foto: архива

БАЊАЛУКА- Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је грађанима и руководству Бањалуке Дан Града, те истакао да Бањалука данас, са свим својим привредним, културним и туристичким потенцијалима, представља савремен и европски оријентисан град.

"Влада Републике Српске наставиће, као и до сада, да пружа подршку реализацији значајних развојних пројеката, који ће допринијети бољем и квалитетнијем животу свих грађана, како Бањалуке тако и Републике Српске", навео је Вишковић у честитки поводом 22. априла – Дана града и 77 година од ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

Он је изразио увјерење да ће Бањалука наставити да се развија на добробит свих њених грађана, те да ће наредне године за Бањалуку бити у знаку још интензивнијег напретка и просперитета. "Обиљежавајући годишњицу ослобођења града од фашизма у Другом свјетском рату, присјећамо се и одајемо почаст палим борцима НОР-а, који су дали немјерљив допринос у антифашистичкој борби, а трајна обавеза генерација које долазе је да се не забораве они који су своје животе уткали за слободу Бањалуке", додао је Вишковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана