Видовић подржао Станића: Он је млад и перспективан

ГС
Видовић подржао Станића: Он је млад и перспективан

БАЊАЛУКА - За мај су најављени унутарстраначки избори у Уједињеној Српској, а након сједнице Главног одбора која је одржана 19. фебруара, одјекнула је вијест да актуелни предсједник ГО УС Бањалука и замјеник предсједника УС Синиша Видовић одлази са те позиције.

Синиша Видовић за Српскаинфо истиче да су они злураде коментаре очекивали, али да Уједињена Српска није странка у којој једни другима "сијеку главе и подмећу ногу".

- Ми све радимо уз међусобно уважавање и договор. Недобронамјерни коментари говоре више о онима који их износе и њиховој жељи да односи унутар Уједињене Српске буду лоши. Они не знају структуру УС и начин на који она функционише, а то је договор, договор и само договор - рекао је Видовић.

За прозивање да га је Невен Станић смијенио, Видовић наглашава да се он на изборима неће кандидовати за предсједника Градског одбора УС Бањалука.

- Своју пуну подршку дајем управо Невену. Он је млад и перспективан, а ми младима дајемо шансу да се профилишу и покажу шта знају - рекао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана