"Велики почетак" као круна бројних активности

ГС
"Велики почетак" као круна бројних активности

БАЊАЛУКА - Манифестацију „Велики почетак“ као круну свих оних активности које Градска управа реализује – од бесплатних уџбеника, подршке нашим ђацима и школама, Бањалука ће ове године дочекати уз концерте Ане Лазаревић, групе Колонија и сјајне умјетнице Калиопи.

Поручила је ово савјетница градоначелника Милада Шукало, подсјетивши да ће Бањалука завршетак љета већ традиционално обиљежити уз манифестацију „Велики почетак“ која ће трајати три дана, и то у периоду до 1. до 3. септембра.

– Активно радимо и на припремама за манифестацију „Велики почетак“, којој се највише радују наши школарци. Као и до сада у оквиру ове манифестације биће организовано мноштово активности едукативног, али и спортско-забавног карактера. Припремамо едукативне активности из области безбједности саобраћаја, спортске активности, а увјерена сам да ће се наши тинејџери  засигурно обрадовати концерту Ане Лазаревић, који ће бити урпиличен у недјељу, 1. септембра, од 18 часова на платоу испред спортског комплекса код Парка „Младен Стојановић“. С друге стране, наше средњошколце и студенте, али и све наше суграђане у понедјељак, 2. септембра очекују сјајни концерти групе Колонија и умјетнице Калиопи  – казала је Шукалова.

Додала је да наше школарце у оквиру манифестације „Велики почетак“ очекују и бројна изненађења, али и мноштво поклона корисних за школу.

- Као и до сада за наше школарце припремили смо поклоне у виду школског прибора и опреме за школу, а уз то наше ђаке обрадоваћемо и бесплатним картама за позориште и Градски олимпијски базен, али и бесплатне дајак вожње. Кроз ове активности желимо нашим школарцима олакшати, али и уљепшати њихов полазак у школу, њихов велики почетак – рекла је Шукалова.

Она је такође подсјетила да су, упоредо са већ устаљеном праксом и активностима у вези са подјелом бесплатних уџбеника за наше основце, у току и редовне активности исцртавања хоризонталне саобраћајне сигнализације у зонама школа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана