Велики пикник 9. маја у Бањалуци

ГС
Foto: Град Бања Лука

БАЊАЛУКА - Велики пикник, уз бројне активности за све генерације, биће организован 9. маја са почетком у 11 часова на зеленој површини код Тржног центра "Делта планет" у Бањалци.

Из Градске управе Бањалука навели су да све посјетиоце, од оних најмлађих па до старијих - очекује забаван и разнолик садржај.

"Ту је, прије свега, креативни кутак који ће садржавати простор за сликање, радионицу сликања за дјецу старију од седам година, осликавање лица за најмлађе и друге занимљиве активности", навели су из Градске управе.

Додају да посјетиоце у кутку за уживање очекују декоративна бина и поставка за фотографисање, простор за одмор, штанд са пивом и кафом.

Од забавних садржаја издвајају и различите друштвене игре, а за оне суграђане који желе и рекреацију биће организован пилатес.

"Сви ови садржаји гарантују добру забаву и на овогодишњем великом пикнику са бројним активностима за цијелу породицу, зато дођите да овај велики датум - Дан побједе над фашизмом обиљежимо у природи славећи слободу", позвали су из Градске управе грађане на овај велики пикник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана