Велибор Станић нови предсједник Градског одбора Социјалистичке партије у Бањалуци

Г.С.
Велибор Станић нови предсједник Градског одбора Социјалистичке партије у Бањалуци

БАЊАЛУКА - На вечерашњој сједници Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука за новог предсједника Одбора изабран је Велибор Станић. За секретара је изабран Никола Вукчевић, док ће потпредсједници бити др Зденка Гојковић и Драган Бањац.

Станић је изабран као једини кандидат уз једногласну подршку свих чланова Одбора.

Велибор Станић је инжењер шумарства, члан Извршног одбора Главног одбора Социјалистичке партије и директор Шумског газдинства у Бањој Луци.

"Желим да искористим ову прилику да се захвалим свим социјалистима на подршци и указаном повјерењу. Предстоји нам доста посла у овој години, али једно је сигурно, социјалисти су никад јачи! Обећавам свим социјалистима изборну побједу и позивам све чланове и симпатизере Социјалистикче партије да заједно радимо на политикама од интереса и значаја за грађане Бање Луке“, рекао је Станић.

Он је још додао да је Социјалистчка партија скуп људи различитих профила и професија, те да управо то представља снагу социјалиста.

„Наша екипа је знатно подмлађена. Окупљамо велики број људи различитих профила и занимања, али дајемо шансу младима, по томе смо препознатљиви и то остаје наша трајна оријентација и опредјељење. Желимо да створимо што боље услове за младе и друге грађане нашег града. Социјалисти знају како то постићи. Имамо политике и план за даљи развој Бање Луке. Врата партије су отворена свима. Спорт ме научио да будем тимски играч и зато позивам моје другарице и другове, али и све суграђане, да заједно радимо на нашим политика и побједа је сигурно наша“, поручио је Станић.

Градски одбор социјалиста Бање Луке броји 50 чланова, изабраних према градским областима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана