Вакцинација без пријаве првом и бустер дозом и ове седмице

Срна
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - У бањалучком насељу Петрићевац и ове седмице организована је вакцинација првом и бустер дозом, без претходне пријаве, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

На пункту за вакцинацију у објекту Мјесне заједнице грађани се данас могу вакцинисати првом и бустер дозом вакцине "фајзер" од 9.30 до 16.00 часова, а у петак, 4. фебруара од 9.00 до 16.00 часова.

Из Дома здравља су најавили да је сутра, као и у четвртак и суботу, 3. и 5. фебруара, планирана ревакцинација на том пункту, а грађани ће телефонским путем бити обавијештени о термину. Вакцинација ће бити организована и у амбулантама породичне медицине па ће се тако грађани данас вакцинисати у амбулантама породичне медицине Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево.

Заинтересовани се сутра, могу вакцинисати у амбулантама породичне медицине Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, у четвртак, 3. фебруара, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 4. фебруара, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и у Борик.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана