Вакцинација без претходне најаве на новој локацији

Срна
Foto: GS

БАЊАЛУКА - Вакцинација грађана Бањалуке без претходне најаве првом и бустер дозом вакцина "фајзер" и "модерна" против вируса корона данас ће бити организована у просторијама Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља, речено је Срни у овој здравственој установи.

Грађани ће моћи да се вакцинишу од 8.00 до 15.00 часова у објекту Поликлинике-сутерен. Ове вакцине у истом термину биће на располагању и сутра, у четвртак и петак, 17. и 18. марта. У сриједу, 16. марта, грађани ће моћи да приме вакцине "синофарм" и "модерна" у времену од 13.00 до 19.00 часова.

Из Дома здравља су навели да ће вакцинација данас бити организована у амбулантама Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а сутра у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан, Мотике и Лазарево. Имунизација ће у сриједу, 16. марта, бити организована у амбулантама Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац, Обилићево и Чесма, у четвртак, 17. марта, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 18. марта, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик /Платонова улица/.

Вакцинацијом у просторијама Хигијенско-епидемиолошке службе Дома здравља у објекту Поликлинике-сутерен, престао је са радом досадашњи пункт за вакцинацију у објекту мјесне заједнице Петрићевац.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана