Вакцинација без наручивања се наставља и наредне седмице

Срна
Вакцинација без наручивања се наставља и наредне седмице

БАЊАЛУКА - Дом здравља Бањалука и наредне седмице омогућиће вакцинацију против вируса корона на пункту у објекту Мјесне заједнице Петрићевац, гдје ће грађани без наручивања моћи да приме прву и бустер дозу.

За сутра је планирана вакцинација првом дозом “спутњиком ве” и “модерном” од 12.30 до 19.00 часова, а за “фајзер”, први дозу, резервисани су уторак, 21. децембра, од 13.00 до 19.00 часова, а у сриједу, 22. децембара, од 12.00 до 19.00 часова.

Ревакцинација је планирана 23, 24. и 25. децембра, а грађани ће телефонским путем бити обавијештени о термину, навели су из Дома здравља.

Грађани се могу вакцинисати и на вакциналним пунктовима у амбулантама породичне медицине, сутра у амбулантама Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а у уторак, 21. децембра у амбулантама Страчевица два, Врбања, Залужани, Мишин Хан и Лазарево.

У сриједу, 22. децембра, вакцинација је у амбулантама Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац и Обилићево, у четвртак, 23. децембра, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 24. децембра у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и амбуланта Борик у Платоновој улици.

Из Дома здравља моће суграђане да поштују епидемиолошке мјере како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на пункту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана