„Утицај на здраво одрастање дјеце”: Малишани у посјети ТРЦ „Мањача”

Г.С.
Foto: Патриоте Српске

БАЊАЛУКА - Удружење „МИО МОНДО” из Бањалуке реализовао је пројекат под називом: „Утицај на здраво одрастање дјеце” у склопу којег је око 30 малишана отишло на излет у ТРЦ „Мањача” и посјету Развојно едукативном центру „Мањача”.

Малишани су овог викенда отпутовали на свој први излет, а судећи по њиховим реакцијама, као и реакцијама њихових родитеља очекивања су испуњена.

Циљ пројекта „Утицај на здраво одрастање дјеце” се жели подстакнути еколошка свијест код дјеце о очувању животне средине, али и извршити утицај на квалитетније одрастање и провођење слободног времена код дјеце узраста 6-12 година, као и развој психомоторичких способности”, поручују из удружења.

Излету је предходио договор и потписани споразуми о међусобној сарадњи и партнерству са „Удружењем породица са четворо и више дјеце” и Удружењем „Нова генерација”.

На списку за први излет било је око тридесет малишана из Бањалуке који су уживали у новим познанствима и дружењу, а све уз подршку стручног тима којег су чинили Мира Марић, педагог, Мирјана Родић-Јанковић, педагог, радно окупациони терапеут Вања Совиљ, психолог и психотерапеут, Миленко Девушић, проф. физичког васпитања и фитнес тренер и Александар Сладојевић, координатор пројекта и предсједник удружења.

Овај пројекат су иначе подржале организације из Бањалуке које су дјеци између осталог даровали дјеци сендвиче и колаче.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана