Уручене награде за најљепше јесење фотографије Бањалуке

ГС
Уручене награде за најљепше јесење фотографије Бањалуке

Учесницима фото-конкурса ”Бањалука у јесењим бојама”, који су изабрани међу дест најбољих, на пријему у Градској управи уручене су пригодне награде.

Побједница конкурса Милијана Малушић добила је паметни сат, а симболичне награде добили су и други учесници конкурса чије су фотографије биле у топ десет.

– На конкурсу су учествовали како професионални фотографи, тако и суграђани који из хобија воле фотографију, али и свој град и који су жељели да га прикажу на најбољи могући начин – поручила је савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало Шукало и истакла како на пристиглим фотографијама нису били само препознатљиви симболи Бањалуке, већ су могао видјети град и на један други начин кроз фотографије лица дјеце, сеоских подручја и слично.
Фото-конкурс “Бањалука у јесењим бојама” био је отворен од 21. до 31. октобра, а пристигле су укупно 302 фотографије. Побједничка фотографија изабрана је гласовима чланова Вибер заједнице Града, а од укупно 8.968 гласова учесника анкете ова фотографија је добила највише – 1.533.
Аутор другопласиране фотографије је Вања Гајић (1.495 гласова), а трећепласиране Владимир Тадић (1.293 гласова). У топ десет још су ушле фотографије Бојана Грујића, Бојана Томића, Дарије Сладојевић, Индира Мердановића, Марије Умичевић, Огњена Голубовића и Сање Драгичевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана