Уручене награде за најљепше фотографије Бањалуке у јесењим бојама

Nezavisne
Foto: Gradska uprava

Учесницима фото-конкурса "Бањалука у јесењим бојама", који су изабрани међу десет најбољих на пријему у Градској управи, уручене су пригодне награде.


Како кажу из Градске управе, побједница конкурса Милијана Малушић добила је паметни сат који су обезбиједили Градска управа и компанија "Меридиан", а симболичне награде уручене су учесницима конкурса чије су фотографије биле у топ десет.

"На конкурсу су учествовали како професионални фотографи, тако и суграђани који из хобија воле фотографију, али и свој град, и који су жељели да га прикажу на најбољи могући начин. Сам број учесника који су се пријавили и број оних који су гласали за најбоље фотографије говори о томе колико је овакав вид комуникације градске администрације са локалном заједницом значајан", истакла је Милада Шукало, савјетница градоначелника за друштвене дјелатности и додала да је задовољна чињеницом да на пристиглим фотографијама нису били само препознатљиви симболи Бањалуке, него и лица наше дјеце, сеоских подручја и слично. Подсјећамо, фото-конкурс "Бањалука у јесењим бојама" био је отворен од 21. до 31. октобра, а пристигле су укупно 302 фотографије.

Град је захвалио свим суграђанима који су учествовали на конкурсу, те најавио нови фото-конкурс поводом предстојећих зимских празника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана