Умјетношћу помажу Центру “Заштити ме”

Ј. Са.
Умјетношћу помажу Центру “Заштити ме”

БАЊАЛУКА - Хуманитарна и продајна изложба радова професора Академије умјетности у Бањалуци окупила је људе широког срца који су куповином умјетничких дјела помогли у прикупљању новца за уређење просторија у којима бораве штићеници Центра “Заштити ме”.

Изложба је уприличена у оквиру програма “Сњешково”, у Дјечијем позоришту Републике Српске. Захвалност друштвено-одговорним институцијама исказала је директор центра Зорица Кузмановић Василић нагласивши да им њихова несебична подршка много значи.

- Заједничка идеја директора Дјечијег позоришта РС Љиљане Лабовић Маринковић, декана Академије Драгане Пурковић Мацан, које су ме укључиле у све то, постала је стварност и на томе сам им захвална, јер тиме што мисле на нас подржавају рад и дјецу која бораве у центру - рекла је Кузмановић Василић, која је у петак отворила изложбу.

Лабовић Маринковић је навела да су резултати изложбе били видљиви одмах по њеном отварању, што је показатељ да у Бањалуци још има хуманих.

- Увијек смо ту једни за друге и једни уз друге. Умјетнички предмети красиће хол Дјечијег позоришта докле год има заинтересованих - рекла је Лабовић Маринковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана