Улице и насеља без струје

Ј. К.
Улице и насеља без струје

БАЊАЛУКА - Због радова на електромрежи без струје ће од осам до 9.30 часова бити дијелови улица Максима Горког, Вељка Млађеновића и Ада бр. 19, саопштили су из “Електрокрајине”.

Додали су да од девет до 13.30 сати струју неће имати дио насеља Јаворани.

- Од девет до 12 часова без електричне енергије биће и дијелови улица Благоја Паровића, Грмечка, Пут српских бранилаца и Јована Бијелића бр. 8. - саопштили су из овог предузећа.

Струју неће имати од 9.30 до 14.30 часова дијелови насеља Буквалек, Банушићи, Вуклишевићи, Сладојевићи, Кола центар, Радуловићи, Плавшићи, Конотари, Сутрашњица и Зеленци.

- Од девет до 14 часова без електричне енергије ће бити дијелови улица Од Змијања Рајка, Косте Војиновића, Војводе Пере Креце, Козарска, Боланог Дојчина, Шибаловића, Трла, Уроша Нејаког, Исидоре Секулић, Кутузова, Мајке Кристине, Попа Јовице, Мухамеда Мехмедбашића и Стојана Новаковића, као и дијелови насеља Српске топлице, Новоселија, Граб и Бањ брдо - стоји у саопштењу.

Истакли су да ће без струје од 12 до 14.30 бити дијелови улица Алексе Шантића, Божидара Миће Бабића, Милорада Умјеновића, Петра Мећаве и Петровачка, као и дио насеља Лауш, а од девет до 14 часова дијелови улица Марка Цара и Раде Радића, као и дијелови насеља Мотике и Чесма.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана