Улице и насеља без струје

Ј. И.
Улице и насеља без струје

Због радова на електричној мрежи без струје ће од осам до 15 часова остати дијелови Павловца и Мотика, те улица Божурска, Ђуре Дамјановића, Карађорђева, Жупска, Душана и Владе Копање и Српских рудара, саопштено је из “Електрокрајине”.

- Од осам до 9.30 часова биће искључени дијелови улица Вељка Млађеновића и Ада 19, а улице Бранка Поповића, Ивана Косанчића, Милана Мирића, Милоша Поповића Ђурина, Милутина Бојића, Монахиње Јефимије, Војводе Пријезде и Змај Огњеног Вука струју неће имати од девет до 12 часова - наводе у саопштењу.

Додали су да од девет до 11 часова струју неће имати дио Косовске улице, а од 11.30 до 13.30 дијелови Павловца и Мотика.

- Од 11 до 14 часова биће искључени дијелови улица Синише Мијатовића и Станка Божића Кобре. Струју од девет до 10 часова неће имати дијелови улица Алеја Светог Саве, Браће и сестара Глумац, Гундулићева и Николе Пашића, а од 10.30 до 11.30 дијелови улица Николе Пашића и Војводе Радомира Путника. Од 12 до 13 часова струју неће имати дијелови улица Боре Станковића, Гундулићева, Мише Ступара и Војводе Радомира Путника, а од девет до 14 улице Стевана Булајића и Српских устаника, те дијелови Пријечана, Барловаца и Куљана - саопштено је из “Електрокрајине”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана