Улице и насеља без струје

Г.С.
Улице и насеља без струје

БАЊАЛУКА - Због радова на електромрежи данас ће од девет до 13 часова без напајања електричном енергијом остати дио потрошача у насељу Драгочај (Страњани, Шалићи, Бијелићи, Барице и Дикевци), саопштили су из предузећа “Електрокрајина”.

- Од девет до 15 часова без струје ће остати потрошачи у дијелу улица Исидоре Секулић, Козарска, Кутузова, Мајке Кристине, Попа Јовице, Стојана Новаковића, Боланог Дојчина и Душка Трифуновића - наведено је у саопштењу.

Потрошачи у дијелу насеља Борковићи, односно Стојчићи без напајања струјом биће од девет до 11 часова.

- Дијелови насеља Борковићи (Ђурићи, школа, Мирнићи, Тамбурићи), Славићка, Радосавска, Перван и Јаруга без струје ће остати од 9.30 до десет часова - казали су у саопштењу.

Дио потрошача у улици Ђуре Дамјановића без напајања струјом биће од 11.30 до 13.30 часова.

- У истом периоду без електричне енергије остаће потрошачи у дијеловима насеља Мали Прњавор и Мотике - наведено је у саопштењу.

Од осам до 10 часова без струје ће остати дио потрошача у улицама Ђорђа Јоветића, Франца Шуберта, Карађорђева, Миле Бекута, Милоша Матића, Симе Пандуровића и Владимира Роловића.

- Од девет до 14 часова без електричне енергије остаће потрошачи у дијеловима улица 11. куљанска, Јована Рашковића, Максима Горког и Уроша Нејаког - казали су у саопштењу.

У истом периоду без струје ће остати дио потрошача у насељу Пискавица.

- Од 11.30 до 13.30 без напајања електричном енергијом остаће дио потрошача у насељу Борковићи, односно Тамбурићи - додали су у саопштењу.

С. Б.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана