Удовољено захтјевима мјештана Куљана: Линија 13А од данас путује до Паприковца

А. Т.
Удовољено захтјевима мјештана Куљана: Линија 13А од данас путује до Паприковца

БАЊАЛУКА - Мјештани Куљана, који већ мјесецима траже продужење линије 13А, од данас ће коначно добити јавни превоз на траси Куљани - Центар - Паприковац.

- Од данас ће бити продужена аутобуска линија 13А из Куљана, Барловаца и Залужана до Паприковца - потврдили су из предузећа “Аутопревоз”.

Додали су да су тек недавно добили потврду из Градске управе да ће удовољити том захтјеву чија ће примјена почети од 1. фебруара.

- Тим поводом ће бити организована промотивна вожња са градоначелником Драшком Станивуковићем и грађанима са поласком у 9.40 часова из Куљана. Поводом почетка саобраћања ове линије биће обезбијеђен бесплатан превоз за све ђаке и пензионере у свим аутобусима који ће путовати на линији 13А - поручили су из “Аутопревоза”.

Директор предузећа “Аутопревоз” Дејан Мијић казао је да ће због овога повећати број полазака и да ће овај корак изискивати и већи број аутобуса.

- Ред вожње на овој релацији остаће непромијењен - нагласио је Мијић.

Према ријечима предсједника Савјета мјесне заједнице Куљани Јовице Томића, овај потез има огроман значај и представља олакшицу за мјештане.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана