Ученици ОШ Свети Сава са Лауша посјетили Градску управу

В. П.
Ученици ОШ Свети Сава са Лауша посјетили Градску управу

Бањалука - Ученици ОШ "Свети Сава" из насеља Лауш посјетили су у четвртак Градску управу и упознали се са начином рада ове институције.

Основци су свог домаћина, градоначелника Слободана Гаврановића питали како је бити градоначелник те када ће добити паркић на Лаушу.

- Дјеца су наша радост и наша младост, а њихова посјета је најљепши догађај који ми се десио посљедњих дана - казао је Гаврановић.

Ученик трећег разреда Ана Ивановић је рекла да је била јако узбуђена због посјете те да је уживала у обиласку Градске управе.

- Питала сам га како је бити градоначелник и које особине мора имати. Одговорио је да градоначелник мора бити добар и треба да буде спреман на све ситуације - казала је Ана.

У обиласку је уживала и њена вршњакиња Јована Гатарић, која је рекла да, ипак, не би могла да се бави политиком.

Послије разговора са градоначелником, секретаром Скупштине града Марицом Славнић те шефом Кабинета градоначелника Љиљом Дабић основци су обишли пријемну канцеларију, гдје их је шеф Одсјека за послове пријемне канцеларије Биљана Бирач упознала са начином рада у овој канцеларији, кроз коју дневно прође у просјеку до 1.500 грађана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана