Убијеног пса убацили у контејнер "Мозаика пријатељства"

ГС
Убијеног пса убацили у контејнер "Мозаика пријатељства"

БАЊАЛУКА – Волонтери Удружења грађана "Мозаик пријатељства" пронашло је убијеног пса у контејнеру Хљеб од текстила.

-Драги наши , заиста смо као људска бића дотакли дно дна. Тужна, мало је рећи катастрофална и ужасна је сцена коју су доживјели наши волонтери у магацину док су сортирали гардеробу коју Ви донирате у наше жуте контејнере. Наиме и поред тога што смо у њима налазили кућно смеће , унеређене пелене постељину ово данас не да нас је оставило без текста већ најдубље погодило у наша срца – навело је Удружење на својој „Фејсбук“ страници.

Неким злотворима, одају, није било довољно што су убили пса, већ су га након тога убацили у њихов контејнер.

-Наши момци од шока  који су доживјели кад су отворили врећу те несносног  смрада нису забиљежили овај догађај, а ово недужно створење однијели буквално у рукама у најближи контејнер. лотвори ако вам већ пас није био свет, да ли вам нису свети ни наши људи ни наша дјеца која су овог тренутка могла добити неку заразу јер се у нашу халу  ни у овим тренуцима не може ући од несносног смрада .Само се питамо и овај пут докле иде људска злоба - казали су из "Мозаика пријатељства".

У овим контејнерима може се донирати одјећа, обућа и текстил, онима којима је то потребно.

Ови контејнери су недавно обновљени, те се сваке седмице прикупљена одјећа из ових контејнера дијели по три пута онима којима је то потребно, како у граду, тако и селима./

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана