У суботу обустава саобраћаја у три улице у Бањалуци

ГС
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - Због одржавања "Театар феста" у суботу, 4. јуна у периоду од 17 до 24 часа биће обустављен саобраћај у дијеловима улица Краља Петра И Карађорђевића, Алеји Светог Саве и Вука Караџића.

Наводе да ће у Улици краља Петра И Карађорђевића саобраћај бити обустављен на дијелу од Улице олимпијских побједника до Улице Марије Бурсаћ.

"У Алеји Светог Саве обустава ће бити на дијелу од Улице Васе Пелагића до Улице краља Петра И Карађорђевића, а у Улици Вука Караџића на дијелу од Улице краља Петра И Карађорђевића до Улице И крајишког корупса", саопштили су из Градске управе.

Током обуставе саобраћаја јавни превоз ће коригивати линије, те ће се на онима које саобраћају улицама Краља Петра И Карађорђевића и Др Младена Стојановића аутобуси преусмјерити у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Првог крајишког корпуса, Олимпијских побједника, Др Младена Стојановића и даље постојећом трасом.

Даље наводе да ће се градској линији број 9Б Чесма-Медено поље-Центар преусмјерити аутобуси из Улице Гундулићеве десно у Алеју Светог Саве, затим десно Источним транзитом и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама, али обрнутим редослиједом.

"На градској линији 14 Старчевица–Центар–Старчевица преусмјериће се аутобуси из Улице Краља Петра И Карађорђевића у улице Булевар цара Душана, Книнска, Видовданска, Првог крајишког корпуса, Олимпијских побједника,  десно Гундулићевом и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом", додају из Градске управе.

На градским линијама број 17 А Старчевица–Нова болница и 20 Инцел–Центар–Паприковац (Улица Ранка Шипке), преусмјериће се аутобуси од Гундулићеве улице према Олимпијских побједника, лијево Првог крајишког корупса, Вука Караџића и даље постојећом трасом, а у другом смјеру истим улицама обрнутим редослиједом, док ће на приградским линијама које саобраћају из смјера сјевера бити скраћена траса линија до стајалишта „Малта“, преносе Независне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана