У петак празнична вожња са дједа мразом и Светим Николом

Срна
У петак празнична вожња са дједа мразом и Светим Николом

БАЊАЛУКА - Предузеће "Аутопревоз" ће у Бањалуци у петак, 16. децембра, организовати бесплатну празничну вожњу са Дједа Мразом и Светим Николом

"Дођите да са вама подијелимо празнично расположење и ведар дух, а као и сваке године дијелимо поклоне и награде нашим вјерним путницима, оним најмлађим и оним мало старијим", саопштено је из "Аутопревоза".

Празнична вожња биће организована од 9.25 часова, а траса путовања предвиђена је линијом број 10 од Аутобуске станице до Обилићева, те ће у 10.00 часова поново кренути, и то са стајалишта Орловачки пут, Обилићево, линијом број 17 до Нове болнице.

"Одмах након тога, у 10.30 часова, аутобус ће да настави своју празничну вожњу са стајалишта Нова болница линијом 13А до Барловаца.

Са стајалишта Барловци полазак ће бити у 11.20 часова, те ће наставити линијом 13А до Залужана, па све до Трна", наведено је у саопштењу. Из овог предузећа поручују да линијом број два са стајалишта Трна у 11.45 часова аутобус креће до центра града, тачније стајалишта код "Поште", а у 12.15 часова је планирано искључење аутобуса на станици у центру града.

"У наведено вријеме у поменутом аутобусу превоз ће бити бесплатан за све путнике", навели су из "Аутопревоза"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана