У Новој вароши у Бањалуци отворена модерна пословница НЛБ банке

Јана Кезић
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - У бањалучком насељу Нова варош у улици Првог крајишког корпуса 9Ц данас је отворена нова модерна пословница НЛБ банке, која је прилагођена свим потребама клијената.

НЛБ банка а.д. Бањалука је на свечаном отварању ове савремено опремљене пословнице угостила пословне партнере и клијенте из овог дијела града, којима ће ова пословница бити на услузи нудећи висококвалитетне услуге и сервисе уз угодан амбијент током боравка у њој.

Отварање нове пословнице у овом насељу, како су навели из банке, резултат је пажљивог ослушкивања потреба тржишта, као и жеља њихових садашњих, али и будућих, клијената за свеобухватним услугама и могућношћу да на једном мјесту добију све неопходне банкарске услуге.

- Из тог разлога смо затворили три мање пословне јединице - шалтера, а отворили модерну савремену пословницу, која ће клијентима нудити све услуге на једном мјесту у насељу Нова варош у којем се у посљедњих неколико година изградио велики број стамбено-пословних објеката, управо у овом дијелу - поручили су из ове банке.

Новоотворена пословница ће, поред редовних услуга платног промета, клијентима нудити и услуге стамбених и потрошачких кредита, орочавања депозита, уговарања електронских сервиса те савјетодавне финансијске услуге.

- У склопу простора клијентима је доступна и зона 24/7, у којој је постављен уплатно-исплатни банкомат за физичка лица, као и ЦДС уређај за полог готовине за правна лица на који начин клијенти могу на врло једноставан и сигуран начин у времену кад им највише одговара извршити полог пазара - рекли су у овој банци.

Са фокусом на будућност овог региона, НЛБ банка је посвећена стварању бољег живота за садашње и будуће генерације.

- Поред бриге о клијентима својом посвећеношћу, знањем и иновативним рјешењима желимо допринијети стварању бољег живота, боље будућности за све нас - поручили су из НЛБ-а.

Из НЛБ банке су додали да су поводом отварања нове пословнице уручили донацију Удружењу особа обољелих од дијабетеса Републике Српске “ДиабетНо1”, које ће у наредном периоду подржати у сегменту рада на превентивним програмима намијењеним дјеци и младима.

Предсједник управе НЛБ банке а.д. Бањалука Горан Бабић каже да им је жеља да клијенти буду још задовољнији и да поред угодног боравка у пословници имају и додатне бенефите.

- Припремили смо продајну кампању са посебним погодностима за све постојеће и нове клијенте који буду користили услуге у овој пословници до краја јула, а које укључују повољније услове кредитирања и камате на орочену штедњу - рекао је Бабић и подсјетио да ова банка има 46 пословница широм Српске.

Секретар Удружења особа обољелих од дијабетеса “ДиабетНо1” Маја Дубравац каже да им ова донација много значи.

- Захваљујем у име свих чланова нашег удружења и са тим новцем сада можемо да наставимо даље наш рад. Радимо пројекте и ширимо знање у вези са дијабетесом - рекла је она. Важно је, како каже, да људи схвате шта је то заиста дијабетес и да то више не буде табу тема у друштву.

НЛБ банка а.д. Бањалука интензивно и континуирано ради на развијању производа и услуга који ће олакшати свакодневни живот становништву те побољшати и унаприједити пословање правних лица, клијената банке.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана