У Мишином Хану граде канцеларију мјесне заједнице и апотеку

Д. В.
У Мишином Хану граде канцеларију мјесне заједнице и апотеку

Бањалука - Дотрајали објекат Друштвеног дома у Мишином Хану биће ускоро обновљен и стављен на располагање мјештанима у оквиру активности на оживљавању друштвених садржаја у селима и приградском подручју, саопштено је из Одјељења за комуналне послове.

- Наредне седмице биће расписан тендер за избор извођача радова који ће обухватити санацију и реконструкцију постојећег објекта у Мишином Хану, који данас настањује око 3.500 становника. Како је предвиђено пројектом, у приземљу ће бити вишенамјенска сала и апотека, док је на спрату предвиђена канцеларија мјесне заједнице - казали су у одјељењу.

У оквиру обнове друштвених домова и оживљавања друштвених садржаја у руралним срединама прошле године је у Љубачеву изграђен потпуно нови објекат, док су обновљени, односно завршени објекти домова у Верићима, Драгочају и Дебељацима. Истовремено, раде се пројекти санације друштвених домова у Рекавицама, Пискавици и  Залужанима, који ће бити рађени у наредном периоду.

Нови дом саграђен је и у Крминама, гдје је у току друга фаза завршних радова на објекту како би био у потпуности завршен и стављен на располагање мјештанима тог краја.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана