У функцији нова саобраћајница и расвјета у Љубачеву

Срна
У функцији нова саобраћајница и расвјета у Љубачеву

БАЊАЛУКА - У бањалучком насељу Љубачево вечерас је пуштена у функцију нова савремена саобраћајница у дужини од 1.100 метара и јавна расвјета у дужини око километар и по.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је том приликом да су измјештањем старе трасе каменолома становници Љубачева добили савремену саобраћајницу вриједну око милион КМ.

“Истовремено је урађен и огранак пута за Маглове. Ту је и око километар и по јавне расвјете. Љубачево је једно од села гдје се осјети добра организованост и повезаност становништва и може бити добар примјер осталима”, нагласио је Радојичић.

Радове је финансирало и реализовало предузеће “Козарапутеви”, чији је директор Дејан Гаковић рекао да је то сада много безбједнија и модерна саобраћајница ширине пет метара и додао да је све урађено у договору са Градском управом.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Љубачево Раденко Вујасин истакао је да је изградња ове саобраћајнице веома значајна за мјештане овог краја јер ће бити много боље и брже повезани са градским подручјем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана