У четвртак повремени застоји на путном прелазу "Залужани"

Срна
У четвртак повремени застоји на путном прелазу "Залужани"

ДОБОЈЖ - Жељезнице Републике Српске /ЖРС/ у четвртак, 10. августа, вршиће неопходна испитивања функционалности на путном прелазу "Залужани" Бањалука у оквиру припрема за пуштање у пробни рад новог савременог електронског уређаја осигурања, због чега ће повремено долазити до застоја у друмском саобраћају и задржавања возила испред путног прелаза.

До застоја ће долазити у периоду од 10.00 до 13.00 часова, најављено је из ЖРС-а. Активности на испитивању функционалности уређаја изводиће се у реалним условима, употребом пружног возила на дијелу пруге у зони путног прелаза, вршиће Комисија за интерни технички преглед Жељезница Републике Српске.

Жељезнице Републике Српске захваљују на стрпљењу и разумјевању учесницима у друмском саобраћају. Из ЖРС-а поручују да унапређење, модернизацију и подизање вишег нивоа безбједности на путним прелазима, Жељезнице Републике Српске реализују у складу са финансијским могућностима и планом активности на повећању безбедности друмског и жељезничког саобраћаја, преко путних прелаза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана