Сутра у парку Петар Кочић хуманитарни базар за Оливера и Драгану

Срна
Сутра у парку Петар Кочић хуманитарни базар за Оливера и Драгану

БАЊАЛУКА- У бањалучком Парку Петар Кочић сутра ће бити организован хуманитарни базар за прикупљање средстава за лијечење једногодишњег Оливера Пал Гајодија из Србије који болује од спиналне мишићне атрофије и Драгане Маричић из Бањалуке која болује од церебралне парализе.

За лијечење Оливера потребно је 2,4 милиона долара, а за Драгану 10.500 евра.

Велики новогодишњи хуманитарни базар биће одржан од 10.00 до 18.00 часова, а биће организована томбола са 700 вриједних ваучера и поклона /путовање, прегледи, козметичке услуге и остало/.

"На базару ће моћи да се купе колачи, пецива, играчке, књиге, накит, различите рукотворине и много осталих ствари. Одлучили смо и овај пут да цијене нећемо формирати, већ ће грађани моћи за сваку ствар донирати колико желе", рекла је један од организатора базара Николина Грбић Павловић.

Током базара биће присутан и Дјед Мраз, а организатори су обезбиједили и пакетиће који ће моћи да се купе по симболичним цијенама.

Организатори захваљују многобројним донаторима, те подсјећају грађане да је током децембра за Оливера активан и "М:тел" број 1414.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана