У Бањалуци отворен центар за породицу

Срна
Foto: А. Чавић

БАЊАЛУКА- Центар за породицу отворен је данас у Бањалуци са циљем да се у њему одвијају различити програми подршке основној ћелији друштва.

Центар за породицу је издвојена јединица Центра за социјални рад у којој ће сви грађани имати прилику да добију подршку, различите савјете и корисне информације који се тичу породице.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић рекао је да је отварање Центра за породицу од изузетног значаја за све грађане и Бањалуку и најавио да ће град подржати његове активности.

Предсједник Скупштине града Младен Илић рекао је да је отварање Центра за породицу веома важно јер унапређује рад Центра за социјални рад и услуге подиже на виши ниво.

Он је истакао да Бањалука редовно подржава активности Центра за социјални рад и да подршка неће изостати ни у наредном периоду, јер ће град Бањалука овој значајној институцији бити "вјетар у леђа".

Директор Центра за социјални рад Ирена Јолџић рекла је да је замисао да Центар за породицу ради као издвојена јединица која ће путем савјетовања радити на рјешавању и превенцији проблема у породици, те бити на услузи грађанима да их упути гдје и како могу остварити права и ријешити одређене проблеме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана