Турнир у фудбалу на пијеску 64. Љета на Врбасу: Рекреативци без премца

Н. Б.
Турнир у фудбалу на пијеску 64. Љета на Врбасу: Рекреативци без премца

Бањалука - Екипа Рекреативци побједник је другог турнира у фудбалу на пијеску који се играо у оквиру 64. "Љета на Врбасу", пошто је у финалу послије бољег извођења пенала савладала Тропик тим 2 са 2:1. У регуларних 20 минута било је 1:1.

Момци који су некада играли за градске фудбалске клубове показали су да и даље добро баратају лоптом иако имају коју годину и килограм више. Екипа која је заслужено освојила пехар, медаље и 500 КМ наступила је у саставу: Дејан Кљајић, Оливер Гачић, Реља Ђерић, Дарко Јелић, Ален Лукајић, Слађан Лацкановић, Драган Туцановић и Срђан Томашевић.

Другопласираном Тропик тиму 2 припала је награда од 300 КМ а трећепласираном Ла Маншу 150 КМ. На турниру је наступило 12 екипа, а публика на "Аквани" могла је да види занимљиве утакмице са много атрактивних потеза. Организатор другог турнира који је одржан у склопу 64. "Љета на Врабсу" била је Асоцијација за спорт и рекреацију. До краја "Љета на Врбасу" још ће бити одигран турнир у одбојци на пијеску који почиње у петак, а наградни фонд износи 3.000 марака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана