Троструко славље у центру: Пролом облака није сапрао осмијехе са лица матураната ФОТО

Јасмина Салопек
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Киша која je падала до пар минута прије није омела матуранте Грађевинске и Политехничке школе, али ни Средњошколског центра “Гаудеамус” да са осмијехом на лицу прославе одлазак из средњошколских клупа.

Вечерашње славље у парку Петар Кочић и испред Храма Христа Спаситеља у ужареној атмосфери испратили су трубачи, који , четврту ноћ за редом, доприносе слављу и весељу.

Матурант Политехничке школе Стефан Вучковац са смијера Шумарски техничар  за “Глас Српске” рекао је да је узбуђен због завршетка и да не планира наставити у истом смијеру.

- Овдје нећу стати, планирам даље да се школујем, али волио бих да упишем Економски факултет, надам се да ћу успјети - рекао је Вучковац.

Да киша није омела весеље потврдио нам је i Ранко Ђукић који је завршио Грађевинску школу.

- Своје даље школовање планирам наставити на Архитектонско-грађевинско- геофетском факултету - рекао је Ђукић. Додао је да ће средњошколске дане највише памтити по другарима, али и по екскурзији.

Fotogaleriju pogledajte

O V D J E

Матурантица СЦ “Гаудеамус'“ жељела је да остане анонимна, а за наше новине рекла је да је ово искуство које се једном стиче и пролази.

- Жао ми је што се завршило. Киша нас је покушала омести, али није успјела. Фалић ми друштво и безбрижност - рекла је она

Славље су наставили у хотелу Босна. Матуранти  СЦ “Гемит-Апеирон” и КШЦ сутра се у 19 часова окупљају у парку Петар Кочић, а продефиловаће до хотел Босне,

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана