Тродневна промоција града у ОЦ "Јахорина"

Srna
Тродневна промоција града у ОЦ "Јахорина"

БАЊАЛУКА - Туристичка организација Бањалука промовисаће туристичке вриједности овог града од 6. до 8. марта у Олимпијском центру "Јахорина", а биће уприличена и наградна игра "Фотографије у гондоли".

Осим туристичких вриједности, биће промовисане и манифестације у оквиру "Прољећа у Бањалуци", гастрономска понуда, те страница "Визит Бањалука" на друштвеним мрежама "Инстаграм" и "Фејсбук", као и организована дистрибуција промотивног материјала.

У оквиру промоције града на Врбасу за посјетиоце Олимпијског центра "Јахорина," интеракцијом са скијашима и осталим посјетиоцима, биће организована наградна игра "Фотографије у гондоли".

Из Туристичке организације наводе да ће добитници бити награђени викендом у Бањалуци, рафтингом на ријеци Врбас, вожњом дајак чамцем и дегустацијом бањалучког ћевапа.

Правила наградне игре су да посјетиоци у гондоли направе "селфи" фотографију у адекватном раму и објаве је на свом "Инстаграм" или "Фејсбук" профилу, те означе страницу "Визит Бањалука" и поставе "хаштаг" "proljeceuBanjaluci2020".

Добитници награда биће бирани на основу највише скупљених "лајкова", а њихова имена ће бити објављена на страници "Визит Бањалука" седам до десет дана након наградне игре.

Промотивне активности биће одржане на више локација Олимпијског центра, а доминантне су Пољице и објекат "Олимпијски бар" гдје ће бити емитован промотивни филм Бањалуке.

Поводом Дана жена, 8. марта, представници Туристичке организације Бањалука подијелиће дамама тулипан који носи назив "Бањалука".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана