Трећа ролеријада у организацији Школе спорта “Звјездица”: Велика забава на точкићима

Н. Р.
Трећа ролеријада у организацији Школе спорта “Звјездица”: Велика забава на точкићима

БАЊАЛУКА - Трећа ролеријада, коју организује Школа спорта “Звјездица” биће одржана у суботу са почетком у 12 часова на платоу испред Тржног центра “Делта планет”.

Тренер Школе спорта “Звјездица” Србољуб Вуковић рекао је да су припремили бројна изненађења, награде и медаље за све учеснике.

- Учешће за дјецу је бесплатно, а до сада имамо око сто пријављених. Сви пријављени добиће медаље и дипломе. За најбоље учеснике смо припремили награде које су поклон пакети наших спонзора и донатора. У склопу догађаја, малишане ће имати прилику да уживају у наступу кловна Фазонка те плесне групе, а планирано је осликавање лица за малишане и друге активности - казао је Вуковић и додао да овакви догађаји подстичу малишане да се баве спортом.

Због епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона, учесници ће бити раздвојени у групе уз обавезно придржавање свих мјера заштите.

- Малишани ће бити распоређени у четири групе у којима ће се држати  физичке дистанце. Групе одређујемо на основу знања вожње ролера и распознају се по бојама, и то плава, црвена, жута и зелена група. Учесници ће се налазити на различитим локацијама и неће се мијешати - нагласио је Вуковић.

Додао је да ће на ролеријади учествовати и дјеца из околних градова те да ове године неће бити присутни пријатељи из школа спорта из Словеније и Србије. Сви који желе да учествују у манифестацији, могу да се пријаве и на дан ролеријаде у термину од 11 до 12 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана