Традиционална “Аутопревозова” празнична вожња у четвртак: Свети Никола дијели поклоне у аутобусу

Јелена Танацковић
Традиционална “Аутопревозова” празнична вожња у четвртак: Свети Никола дијели поклоне у аутобусу

БАЊАЛУКА - Предузеће “Аутопревоз” и ове године организује традиционалну свечану вожњу уз слаткише и поклоне у аутобусу окићеном лампицама и украсима, у четвртак, 16. децембра, са почетком у 9.25 часова.

Директор “Аутопревоза” Дејан Мијић казао је за “Глас Српске” да је празнична вожња постала традиција и заштитни знак овог предузећа те да је жељно ишчекују најмлађи, али и нешто старији путници.

- Успјели смо да организујемо празнично вожњу и прошле године и поред тешке епидемиолошке ситуације. Тако ћемо и ове године одржати традицију у складу са епидемиолошким мјерама - рекао је Мијић.

Додао је да сваке године аутобус буде испуњен раздраганим малишанима, који једва чекају да виде Дједа Мраза и Светог Николу.

- Дјед Мраз и Свети Никола ће и ове године увесељавати путнике, прије свега малишане који буду дошли са родитељима, дједовима и бакама, гдје ће сви заједно моћи да уживају у празничној атмосфери и вожњи - казао је Мијић.

Навео је да су и ове године уз слаткише спремили вриједне награде.

- Празнична вожња са Светим Николом и Дједа Мразом почиње у четвртак у 9.25 часова са стајалишта Аутобуске станице (градски терминал) и креће се линијом број 10, до Обилићева. Потом се траса наставља до стајалишта Орловачки пут (Обилићево) линијом број 17 до Нове болнице, а одатле у 10.30 линијом број 13А иде се до Барловаца - појаснио је Мијић.

У 11.20 планиран је полазак са стајалишта Барловци линијом број 13А до Залужана, а затим до Трна.

- У 11.45 полази се са стајалишта у Трну (Дом) линијом број 2 до “Поште” у центру. У 12.15 часова је планирано искључење аутобуса у центру града - рекао је Мијић.

Позивао је све грађане да дођу да заједно подијеле празнично расположење и ведар дух.

- Вожња ће бити бесплатна за све путнике који се буду возили у то вријеме - напоменуо је Мијић.

Крсна слава

Дејан Мијић је рекао да празничну вожњу организују поводом Светог Николе, крсне славе предузећа “Аутопревоз”.

- Након празничне вожње, у другом дијелу дана биће организована свечана подјела пакетића за дјецу радника “Аутопревоза” у сједишту предузећа - рекао је Мијић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана