ТОБЛ пустио у употребу бесплатан инфо број: Брзо и лако до информација о туристичкој понуди Бањалуке

И.Б.
ТОБЛ пустио у употребу бесплатан инфо број: Брзо и лако до информација о туристичкој понуди Бањалуке

БАЊАЛУКА- Туристичка организација града Бањалука (ТОБЛ) промовисала је и пустила у употребу бесплатан инфо број 0800 505 12.

Позивом на овај број сви грађани и туристи могу да добију информације о туристичкој, културној, спортској и гастро понуди које нуди крајишка љепотица.

Помоћница директора ТОБЛ-а Миња Шурлан казала је да је ТОБЛ једина организација која је реализовала овакав пројекат.

-На једном мјесту можете добити све информације у вези са туризмом, манифестацијама, угоститељством, културним и спортским догађајима у Бањалуци и околини. Позив је бесплатан са свих фиксних и мобилних мрежа у Републици Српској и ФБиХ. Инфо центар ради од осам до 18 часова, сваког радног дана, а суботом од осам до 14 часова. У том периоду од наших туризмолога можете добити информације које вас занимају на енглеском, француском и матерњем језику. Након радног времена инфо центра позивом на поменути број можете оставити поруку, а одговор ћете сутрадан пронаћи на нашој веб страници - рекла је Шурланова.

Она је истакла да је због тренутне епидемиолошке ситуације веома важна промоција останка у својој земљи за вријеме годишњих одмора.

- Учинићемо све да промовишемо љепоте и могућности нашег града - рекла је Шурланова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана