Тим Центра за заштиту менталног здравља поново у Доцу

Ј. К.
Тим Центра за заштиту менталног здравља поново у Доцу

БАЊАЛУКА - Центар за заштиту менталног здравља од јуче поново пружа услуге корисницима у амбулантама у насељу Долац, саопштено је из Дома здравља Бањалука.

- Центар је, од отварања 1999. године, па све до пандемије узроковане корона вирусом, пружао менталноздравствене услуге и на овој локацији. Од октобра 2020. године простор је био уступљен Служби породичне медицине која је у овим амбулантама организовала рад с пацијентима позитивним на корона вирус - “ковид” амбуланте - казали су из Дома здравља.

Као и у ранијем периоду, на локалитету Долац, тим Центра за заштиту менталног здравља пружаће све услуге становништву на подручју града, као и корисницима који имају хроничне поремећаје у менталном здрављу и/или су укључени у групне активности.

На локалитету Долац услуге корисницима пружаће психијатар др Саша Арнаут, психолог Тања Радосавац, социјални радник Бранкица Станетић Шипка, социјални радник Јелена Секулић, радноокупациони терапеут Вања Лолић и медицинска сестра Радана Јанковић. За све додатне информације корисници центра могу се обратити на број телефона: 051/309-080.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана