"Сви за једно, Јелен за све" нова друштвено одговорна кампања

Катарина Шапоња
"Сви за једно, Јелен за све" нова друштвено одговорна кампања

БАЊАЛУКА – У току је нова друштвено одговорна кампања "Сви за једно, Јелен за све" коју компанија "Molson Coors BiH" и бренд Јелен пиво спроводе у сарадњи са Организацијом ампутираца УДАС.

Путем ове кампање бренд Јелен пиво и УДАС граде окружење у којем свако има своје мјесто, без препрека и било каквих ограничења за инвалиде.

Предсједник Организације ампутираца УДАС Републике Српске, Жељко Волош, истакао је овом приликом како кроз ову кампању особе са инвалидитетом имају добре и успјешне приче у нашој заједници.

- Дали су нам шансу да будемо равноправни чланови друштва и да на тај начин направимо искорак – рекао је Волош и захвалио се овим компанијама, те изразио наду да ће и у будућности наставити са сарадњама.

Учесниик у промотивним актвностима ове кампање, Душко Узелац, изразио је захвалност Јелен пиву и "Molson Coors BiH" компанији што је омогућила да се чује другачији глас о особама са инвалидитетом.

- Мени учешће у једној оваквој кампањи веома значи, како бих могао испричати неке своје животне анегдоте које су саставни дио живота особа са инвалидитетом – невео је Узелац.

Како каже, свакодневица оваквих људи је другачија, јер неке ствари раде теже, али уз доста напора успјешно рјешавају разне изазове који се нађу пред њима.

- До сада, откако је изашао промотивни материјал за кампању, доживио сам само позитивне реакције и свакодневно примам прегршт комплимената, како ја, тако и колеге које су такође учествовале у споту – рекао је Узелац.

Сениор маркетинг менаџер компаније "Molson Coors BiH", Владимир Росић, како они са брендом Јелен пиво континуирано и кроз различите активности већ годинама пружају подршку бројим уружењима, појединцима и догађајима.

- Посебну пажњу посвећујемо особама са инвалидитетом, јер они чине велики дио популације у нашој држави и срећни смо што имамо прилику да креирамо овакву кампању која ће у фокус ставити инвалиде као афирмативне и равноправне чланове друштва – појаснио је Росић.

Према његовим ријечима, од великих компанија се и очекује да раде овако велике ствари.

- Желим да се захвалим свим актерима ове кампање који су подијелили своје приче са нама, на један посебан и необичан начин. Чињеница је да су те приче забиљежиле импресиван број прегледа и добрих реакција – саопштио је он и додао како су посебно поносни на ТВ спот који су протеклих дана снимали на пар локација у РС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана