Сви на „Аквану, почиње турнир у одбојци на пијеску

Глас Српске
Сви на „Аквану, почиње турнир у одбојци на пијеску

Бањалука - Турнир у одбојци на пијеску, посљедњем догађају у оквиру 64. Љета на Врбасу почиње у суботу на „Аквани", а организатори очекују да ће учествовати најмање по 12 парова у мушкој и женској конкуренцији.

Ово је седми турнир који се организује у Бањалуци, а као и до сада стигле су пријаве такмичара из земаља региона.

- Очекујем да ће турнир у најмању руку бити једнако квалитетан као претходни, али имамо најаву да ће доћи неколико заиста квалитетних парова у обје конкуренције. Изградили смо имиџ квалитетног и озбиљног турнира, амбијент „Акване" је прелијеп, а и наградни фонд од 3.000 марака није занемарив. Позивамо грађане да дођу и уживају у све популарнијем спорту - рекао је један од организатора Драшко Маџар.  

Пријаве екипа могуће је обавити до суботе у девет часова ујутру, а званично отварање заказано је за 10 часова. Одмах послије тога почињу квалификације, а након тога предвиђен је и старт главног турнира. И у недјељу програм почиње у девет часова, а предвиђено је полуфинални и финални мечеви почну од 15 часова. Организацију турнира као и већину спортских манифестација током „Љета на Врбасу" помогли су „Бањалучка пивара", „Мој маркет", „Јана" и „Дукат".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана