Све спремно за прославу

Н. Б.
Све спремно за прославу

Бањалука - Градоначелник Игор Радојичић је рекао да ће све дежурне градске службе спремно дочекати 2017. годину.

- Све службе нормално функционишу, од градског саобраћаја, одржавања чистоће, снабдијевања водом, електричном енергијом, Центра јавне безбједности и осталих - рекао је у петак Радојичић, на пријему за представнике дежурних градских служби, које ће радити за вријеме празника.

Додао је да се очекује да службе обављају редовно свој посао и у току новогодишњих празника и да буде што мање ванредних догађаја.

Једна од дежурних служби биће и "Чистоћа". Директор овог предузећа Александар Бајић је рекао да ће бити ангажовани максимални ресурси да би град био очишћен послије свих манифестација.

- Уколико дође и до падавина, спремни смо да реагујемо на терену. Што се тиче одвоза смећа, у појединим дијеловима града биће нешто промијењен, али свакодневно ће бити одвожен комунални отпад - казао је Бајић.

Од петка је промијењен режим саобраћаја у улици Краља Петра Првог Карађорђевића, с обзиром на то да ће бина за новогодишње прославе бити у тој улици. На прослави на отвореном Бањалучане и госте забављаће музичке звијезде Тијана Дапчевић, Александра Радовић, Лукијан Ивановић и Душан Свилар.

Уз богат програм за дочек Дјечије и Међународне нове године, град је обезбиједио и бесплатан јавни превоз у новогодишњој ноћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана