Све спремно за дочек Нове године, Гоца Тржан обећала незаборавну журку

Милош Васиљевић
Све спремно за дочек Нове године, Гоца Тржан обећала незаборавну журку

БАЊАЛУКА - Све је спремно за вечерашњи дочек Нове године на бањаучком Тргу Крајине, а Гоца Тржан већ је одрадила „пробу“ нагласивши да са нестрпљењем очекује да пјева пред публиком у највећем граду Српске.

Наглашава да се увијек радо враћа у Бањалуку, гдје има много родбине и пријатеља, али и људи који прате годинама њен рад.

-Почаствована  сам што певам на Тргу Крајине. Публика је овде одлична, биће незаборавна журка,  где ћемо сви уживати. Опустићемо се, јер овде људи имају навику да дођу прво на Трг Крајине па онда иду даље. Ово  су дани када треба да се радујемо, а у новој години да будемо срећни и весели – истакла је пејвачица и нагласила да је прослава Дјечије нове године била дивна.

Бањалуку су преплавили и туристи, а први човјек града Драшко Станивуковић каже да је његова идеја била да Гоца Тржан пјева вечерас у Бањалуци.

- Веома је топло и увјерен сам да ће Трг бити препун. Крећемо са забавом већ од 21 час, а позивам људе да дођу и раније, јер је са нама вечерас и група „Легенде“ - рекао је Станивуковић  и додао да ће Бањалука бити пуна туриста све до Православне нове године.

Група „Легенде“ обећала је добру свирку.

- Овдје смо увијек добро прихваћени, ево прилике за све људе да чују како „Легенде“ звуче послије 35 година рада, са малим измјенама по питању певача - казали су новинарима članovi групе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана