Сутра забрањен саобраћај у ширем центру Бањалуке

Срна
Сутра забрањен саобраћај у ширем центру Бањалуке

Бањалука - У Бањалуци ће сутра током већег дијела дана бити обустављен саобраћај у ширем центру града због одржавања јавних скупова, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Забрана ће бити на снази од 8.00 до 20.00 часова, односно све док за то постоје разлози.


У скалду са овом одлуком, саобраћај ће бити обистављен у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, од раскрснице у овој улици и Булевара цара Душана до раскрснице код Алеје Светог Саве.

Биће забрањен саобраћај у Улици краља Петра Првог Карађорђевића и од Алеје Светог Саве до Улице олимпијских побједника.

У Улици доктора Младена Стојановића возилима ће бити забрањен пролаз од раскрснице са Улицом олимпијских побједника до раскрснице са Улицом Триве Амелице.

Затворене ће бити и улице Петра Кочића, Милана Радмана и Паве Радана од Улице др Младена Стојановића, као и Улица Марије Бурсаћ од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Книнске улице.

Без саобраћаја ће бити и Улица Милана Тепића, од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Видовданске, Олимпијских побједника од раскрснице улица олимпијских - Краља Петра Другог, до раскрснице Олимпијских побједника - Булевар српске војске, као и Гундулићева улица од раскрснице са Улицом олимпијских побједника до зграде АТВ-а.

Саобраћај ће дјелимично бити обустављен у Видовданској улици и Улици Триве Амелице.

За потребе паркирања аутобуса и других возила којима ће бити превожени учесници протеста биће кориштени јавни паркинг простори у Парку "Младен Стојановић", паркинг предузећа "Врбас", паркинг "Велепрехране" и паркинг иза бензинске пумпе "Екватор".

За паркирање возила учесника протеста на Тргу Крајина биће на располагању паркинг "Медицинске електронике", паркинг Старе аутобуске станице, паркинг код тврђеве "Кастел" и паркинг хотела "Палас".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана