Сутра увече без саобраћаја у центру града

Срна
Foto: Instagram

БАЊАЛУКА- У центру Бањалуке сутра увече биће измијењен режим саобраћаја због концерта Нине Бадрић на Тргу Крајине, саопштено је из бањалучког Одјељења за саобраћај и путеве.

Саобраћај ће бити измијењен од 19.00 до 23.00 часа, у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Улице Марије Бурсаћ до Алеје Светог Саве, прецизирано је у саопштењу.

За вријеме трајања обуставе аутобуси на линијама јавног превоза биће преусмјерени Булеваром цара Душана, те Книнском, Видовданском и Улицом Вука Караџића и даље постојећом трасом. Концерт Нине Бадрић се одржава у оквиру обиљежавања мјесеца марта, који је у потпуности посвећен правима жена.

Савјетник градоначелника Бањалуке Милада Шукало рекла је да за концерт градске власти нису издвојиле ниједну КМ. "Овај концерт је поклон нашим суграђанима, а финансиран је од наших пријатеља, донатора са којима сарађујемо. Имена свих донатора, који су помогли да организујемо овај концерт биће исписана на дисплеју који ће се налазити на сцени", рекла је Шукало.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана