Сутра сајам на платоу испред “Крајишке куће”

Ј. Т.
Сутра сајам на платоу испред “Крајишке куће”

БАЊАЛУКА - У склопу прославе и обиљежавања Дана града Бањалуке, али и другог рођендана “Крајишке куће” сутра на платоу испред “Крајишке куће”, биће одржана изложба пољопривредних производа и прерађевина, домаће хране, делиција и природне козметике.

Казао је за “Глас Српске” директор бањалучког Центра за развој села и пољопривреде Драшко Илић и додао да ће ова изложба носити назив “Плодови и дарови града Бање Луке 2022”.

- Свечаност ће бити одржана сутра са почетком у 11 часова, свечаним пријемом за пољопривредне произвођаче са подручја крајишке регије. На овај начин обиљежићемо и двије године успјешне сарадње домаћих пољопривредних произвођача и прерађивача и “Крајишке куће”, односно бањалучког Центра за развој пољопривреде и села - навео је Илић.

Додао је како ће манифестација бити свечано отворена у 12 часова, када ће се присутнима обратити представници Градске управе.

Након тога ће на платоу испред “Крајишке куће” бити уприличен културно-умјетнички програм, у којем ће учествовати чланови ЦКУДМ “Веселин Маслеша”.

- Позивамо све суграђане и посјетиоце да посјете ову манифестацију и буду наши драги гости и, на тај начин, пруже подршку домаћим пољопривредним произвођачима - навео је Илић.

Истог дана, у термину од 11 до 17 часова, сви заинтересовани моћи ће да посјете ову изложбу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана