Сутра почиње гласање за најљепшу јесењу фотографију

Г.С.
Сутра почиње гласање за најљепшу јесењу фотографију

БАЊАЛУКА - Гласање за најљепшу побједничку фотографију биће отворено у Вибер заједници Града сутра, 7. новембра од 10 часова, а грађани ће моћи гласати 24 часа. Гласање ће бити закључено у уторак, 8. новембра, у 10 часова.

Чланови Вибер заједнице, којој се можете придружити кликом на линк ОВДЈЕ изабраће побједничку фотографију између десет фотографија које је одабрао стручни жири у саставу Александар Чавић, Ведран Шевчук и Велибор Трипић.

Аутор побједничке фотографије добиће паметни сат. Другопласирана и трећепласирана фотографија биће награђена годишњом претплатом за „Бл бајк”, а вриједне награде су припремљене и за остале учеснике чије фотографије буду изабаране међу десет најбољих.

Наиме, конкурс за избор најљепше фотографије под називом „Бањалука у јесењим бојама” осмишљен је у циљу промоције здравих животних навика – пјешачења и бициклизма, али и нашег града.

Учествовати су могли сви суграђани, без обзира на то да ли се фотографијом баве професионално или аматерски. Укупно на конкурс су пристигле 302 фотографије.

-Овом приликом, захваљујемо свим суграђанима који су слали своје фотографије, а које смо у више наврата објављивали путем налога Града на друштвеним мрежама – поручују из Града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана