Supernova отворила ново продајно мјесто у Бањалуци: Иделан кутак за куповину, али и дјецу

М. В.
Supernova отворила ново продајно мјесто
Foto: Велибор Трипић | Supernova отворила ново продајно мјесто

БАЊАЛУКА - Supernova је данас свечано отворила ново продајно мјесто у стамбено-пословном објекту “Casa Mia” у Булевару војводе Степе Степановића 59 А у Бањалуци, чиме су својим клијентима понудили опцију више у вези са производима и услугама које нуде.

Ново продајно мјесто Supernova на новој атрактивној локацији у Бањалуци краси модерно уређен ентеријер који корисницима и свим заинтересованим грађанима уз професионално особље пружа максималну удобност у простору и угођај у комуникацији.

Директор Supernova Дарио Тучић истакао је да му је драго што отварају још једно продајно мјесто Supernovе у којем ће корисници и суграђани још брже и лакше моћи да се информишу и да изаберу неке од услуга, као и да купе уређаје из њихове понуде.

- За пословне субјекте који размишљају о повезивању пословних процеса у функционалан IT систем управо у овој пословници се налази и презентацијски центар у којем ћемо бити у могућности да представимо наша системска рјешења која ће им помоћи у дигиталној трансформацији, а тиме и у унапређивању њиховог бизниса - рекао је Тучић.

ПР менаџер у Supernovi Данијела Маринковић Орлић рекла је да је ова компанија од сада богатија за још једну пословницу у све популарнијем дијелу града.

 - Корисници моћи ће да добију информације о нашим услугама интернета, дигиталне телевизије и фиксне телефоније - рекла је Маринковић Орлић.

Додала је да на једном мјесту могу да нађу рјешење за свој бизнис на начин да користе неку од њихових услуга или системских рјешења.

- Да би пословница имала комплетан угођај, направили смо и посебан кутак за дјецу како би могли да се забаве док  родитељи бирају уређаји или услуге - рекла је Маринковић Орлић.

За посјетиоце су на дан свечаног отварања припремили поклоне и посебне понуде добродошлице које трају до краја мјесеца.

Радно вријеме нове пословнице је радним данима од осам до 19 часова, а суботом од девет до 14 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана