Супермаркет Ђурић МББ отворио врата купцима

Ј. П.
Супермаркет Ђурић МББ отворио врата купцима

Бањалука - Власник компаније "Ђурић МББ" Милош Ђурић и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић отворили су у петак супермаркет "Ђурић МББ" на другом спрату трговачког центра "Центрум" у насељу Петрићевац.

Нови супермаркет, код кружног тока на западном транзиту, простире се на 1.300 метара квадратних и купцима нуди широк асортиман домаћих и страних производа.

- Купцима ће свакодневно на услузи бити и 30 запослених. Фирма "Ђурић МББ" послује 20 година у осам општина на простору Републике Српске. У тих осам општина имамо око 300 запослених. Ово је наш први маркет у Бањалуци. Један имамо у лакташкој мјесној заједници Трн, поред хотела "Викторија". До краја ове или почетком идуће године планирамо да отворимо и трећи продајни објекат у Дервишима у непосредној близини продајног центра "Фис" - рекао је власник компаније "Ђурић МББ" Милош Ђурић.

Нагласио је да су приоритет ове компаније домаћи производи и произвођачи.

- Трудићемо се да тако и остане. Даћемо свој максимум у наредном периоду и надамо се да ће то потрошачи препознати - рекао је Ђурић.

Градоначелник Игор Радојичић пожелио је успјех компанији "Ђурић МББ" истичући да се ради о фирми са добрим досадашњим резултатима, те да је похвално што је у овом објекту посао добило 30 младих људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана