Шукало:  „Велики почетак“ доноси мноштво поклона и изненађења

ГС
Шукало:  „Велики почетак“ доноси мноштво поклона и изненађења

БАЊАЛУКА - Активно радимо на припремама за манифестацију „Велики почетак“, којој се највише радују наши школарци за које смо осим бесплатних уџбеника припремили мноштво поклона корисних за школу, али и сјајне едукативне, спортске и забавне садржаје.

Поручила је ово савјетница градоначелника Бањалуке Милада Шукало, која је позвала школарце, родитеље, али и све суграђане да се у недјељу, 1. септембра од 18 часова на платоу код мултифункционалне дворане у Парку „Младен Стојановић“ придруже догађају који Град организује поводом почетка нове школске године.

-Припремамо едукативне активности из области безбједности саобраћаја, спортске и забавне активности, а увјерена сам да ће се наши тинејџери  засигурно обрадовати и наступима Ане Лазаревић, Данила Милосављевића, Музичког атељеа „MaMa VoX“ и наших „Врапчића“ – истиче Шукалова.

Додаје да наше школарце у оквиру манифестације „Велики почетак“ очекује заиста сјајна атмосфера, уз пуштање балона, те  бројна изненађења и мноштво поклона.

-Као и до сада за наше школарце припремили смо поклоне у виду школског прибора и опреме за школу, а уз то наше ђаке обрадоваћемо и бесплатним картама за позориште и Градски олимпијски базен, али и поклонити им бесплатне дајак вожње. Кроз ове активности желимо нашим школарцима олакшати, али и уљепшати њихов полазак у школу, њихов велики почетак – нагласила је савјетница Шукало.

Она је још једном подсјетила да су, упоредо са већ устаљеном праксом и активностима у вези са подјелом бесплатних уџбеника за наше основце, обновљена и хоризонтална саобраћајна сигнализација у зонама школа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана