Шукало: Да одустанемо од свега и да нас сви заобилазе?

ГС
Шукало: Да одустанемо од свега и да нас сви заобилазе?

БАЊАЛУКА - Бањалука је протеклих година добила рекордна средства кроз међународне пројекте захваљујући тиму који стално ради на пројектима.

- Трудимо се да искористимо сваку прилику како бисмо Бањалуци дали нови сјај и омогућили суграђанима бољи живот у овом граду - рекла је ово савјетница градоначелника Бањалуке Милада Шукало .

Она је додала да је до сада преко седам милиона КМ прикупљено кроз донаторска средства, захваљујући којима су се градила игралишта, обнављале школе, мостови, модернизовао Дом омладине као и реализовали многи дуги пројекти.

– Док ми дајемо максимум и користимо прилике за нове пројекте, неки се баве критикама, непровјереним информацијама и оптужбама без икаквих доказа. Поједини су критиковали управо пројекте рађене из донација, упркос томе што набавку није спроводио Град, него ЕУ кроз своје стандардне процедуре које ради у свим градовима – истиче Шукало.

Она додаје да су се на мети критичара нашли и најљепшти пројекти за које Град није издвајао новац, већ како каже, су управо рађени из донација, попут игралишта у Трапистима и “Маракане”.

– Зар желите да одустанемо од свих донација? Да нас сви заобилазе и да овај град и све грађане ускратимо за нове мостове, игралишта, школе и паркове? – упитала је Шукало осврћући се на критике да највећи град Српске живи и опстаје од донација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана