Јолџић: Станивуковићев менаџер ме уцијенио да морам потписати наредбу

Ј. Са.
Јолџић: Станивуковићев менаџер ме уцијенио да морам потписати наредбу

БАЊАЛУКА - Директорица Центра за социјални рад Ирена Јолџић негирала је изјаву градоначелника Драшка Станивуковића да су имали договор те додала да ју је јутрос позвао градски менаџер Бојан Кресојевић и уцијенио да потпише наредбу.

- Немам шта да потписујем, јер сам налоге за плаћање писала прије Нове године гдје фино стоји да се туђа њега и помоћ морају исплатити од стране града и државе - рекла је Јолџићева.

Према њеним ријечима, од Центра не зависи плаћање већ искључиво од Станивуковића, тј.града.

- Његов менаџер ме је јутрос уцијенио да морам да потпишем наредбу на шта сам му одговорила да никакве незаконите акте нећу потписивати - додала је она те истакла да Станивуковић нема расположива средства за Центар за социјални рад.

Он је такође требао да плати једнократке новчане помоћи од 66.000 КМ за преко 300 корисника - ову новчану помоћ је повукао јер нисам хтјела да потпишем његову наредбу - појаснила је Јолџићева.

Како је рекла, упутиће отворено писмо градоначелнику, али и свим медијима.

- Позвао сам је и рекао да новца који њима треба нема, али сам јој понудио рјешење на потпишемо да се владина средства дозначе људима, али она ипак, и послије договора, није била спремна да то потпише - рекао је данас Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана