Станивуковић: Само заједничком снагама Бањалуку можемо учинити још бољом

ГС
Станивуковић: Само заједничком снагама Бањалуку можемо учинити још бољом

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић честитао је крсну славу града и Храма Христа Спаситеља – Спасовдан.

-Драги моји суграђани и суграђанке, са поносом обиљежавамо крсну славу нашег града – Спасовдан. Оно што ме посебно радује јесте чињеница, да ћемо ове године, као што смо и претходних чинили, прославити дан Вазнесења Господњег традиционално и домаћински, заједно са нашим народом. Сам назив Спасовдан носи велику симболику у себи, а самим тим и нама даје задатак да се међусобно гледамо и уважавамо, јер само заједничким снагама можемо промијенити и побољшати ствари и учинити нашу Бањалуку још љепшом за живот – навео је у честитки.

Управо из тих разлога, додао је, треба да чувамо Спасовдан као славу нашег града, јер тако чувамо и нашу историју, наше сјећање на херојство, друштвену и моралну снагу наших предака, као и да са поносом истичемо нашу вјеру која нам је свима посебно важна у овим изазовним временима.

Градоначелник је у честитки пожелио да и „у будућности са поносом славимо овај дан и да заједнички са успјехом водимо развој и просперитет Бањалуке на путу модерног европског града“.

-Сигуран сам да ћемо заједничким снагама у наредном периоду остварити још боље резултате и да ћемо реализовати пројекте који ће овај град учинити баш онаквим каквим га волимо – закључио је градоначелник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Матични уред
Матични уред
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана